dilluns, 14 de març del 2016

Triplet

flassades, clínex i tele
Aquest final de temporada no ens caldrà patir per si la Lliga es fa pregar, els rivals de la Champions són els més complicats i a la final de Copa, a partit únic, pot passar de tot. No. A can maredetrès hores d'ara ja podem cantar l'alirón. Per primera vegada a la història hem aconseguit que el virus de la grip afecti el Gran, la Mitjana i el Petit alhora. El triplet ja és realitat. I encara l'estem celebrant.

Tot va començar, com sempre, amb les trucades perdudes del Kindergarten. Dilluns, a la caixa del súper, aprofitant una estona morta per fer la compra amb la Mitjana. Que el Petit no estava bé, que sisplau l'anés a buscar, que tenia febre i hi havia una passa.

L'endemà, i amb el Petit ja a 40, i la seva mare amb tos i mal de coll, vam fer ronda de metges. I ningú no va pensar en la grip. Una faringitis, potser una mica de bronquitis. Repòs i paciència, però la nit de dimecres a dijous la Mitjana també va començar a tenir febre. Sospitós, si més no. I mentre el Petit tossia, li ploraven els ulls i li sortia sang del nas ara sí, ara també, la Mitjana ens vomitava el xarop al sofà, obligant-nos a passar-nos al supositori.

Mentre buscava algú que em pogués recollir el Gran de l'escola, una altra trucada: el Gran era a la infermeria, l'havia d'anar a buscar. I així, amb la Mitjana i el Petit embolicats, vam agafar el cotxe. Bé, com a mínim ara ja ens podríem dedicar a descansar, perquè no calia anar a buscar a ningú més, i havíem anat dilluns al súper. Encara sort.

Divendres tocava tornar al pediatre. En rebre'ns i preguntar-nos què hi fèiem tots allà, no em vaig poder estar de dir-li que teníem ganes de pagar-li unes noves vacances. I el Dr.H, que molt amablement m'havia auscultat i receptat un inhalador a nom del Petit el mateix dimarts, em va dir que, precisament, durant les vacances de Pasqua se n'anava a las Maldives. "Ja sap que a la meva dona i a mi ens agrada fer scuba diving, oi?" La factura, però, arribarà passades les festes. Potser li patrocinarem una bici nova. 

I ja torna a ser dilluns, i així estem des d'aleshores: el Petit inhalant i tots gastant clínex a punta pala, aturant hemorràgies nasals (fins i tot simultànies), i amb uns estossecs i esternuts a tres veus que ja formen part del fil musical. I va per llarg.

9 comentaris:

  1. L’altre dia em va semblar veure el doctor dels teus nanos distribuint el virus de la grip per tota la teva ciutat

    ResponElimina
  2. Mira, al final els teus fills ho han fet millor que el Barça.

    (Entro així sense presentar-me ni res perquè vinc del Pons's blog)

    ResponElimina
  3. Mira, al final els teus fills ho han fet millor que el Barça.

    (Entro així sense presentar-me ni res perquè vinc del Pons's blog)

    ResponElimina
  4. Pizza Hut menu is without a doubt impressive. We highly recommend you to secure a Pizza Hut menu as soon as possible!! Pizza Huts is providing the actual very best pizza of the world!!
    You have to believe in yourself . Thats the secret of success.
    softtrending

    ResponElimina
  5. preceding poser wispy soloman vitality Dyanne Melba mudslinger qualitative
    Many thanks pertaining to taking turns this good subject matter on your website. I came across it on google. I may check back again once you publish much more aricles.
    Sarah Berger

    ResponElimina
  6. ou just received a new reader. What would you suggest in regards to your submit that you simply made some days ago? Any positive?
    Simply desire to say your article is as astonishing. The clearness for your publish is just nice and i can suppose youre an expert in this subject. Well with your permission allow me to grab yourshopbymark

    ResponElimina
  7. submitted posts to this blog virtually topics i recovered newsworthy?
    Do you by any chance have a top posters page to honour your best blog commenters?
    sodium hypochlorite amazon
    china air purifier
    korean air purifier brands

    ResponElimina
  8. top quality resource free of charge. It?s the old what goes around comes about routine.
    Well I sincerely enjoyed reading it. This article offered by you is very useful for proper planning.
    Sarah Berger

    ResponElimina